top of page

VM MX på discovery+ - Hvordan du gør!

Vi har ventet et par uger, men nu er VM tilbage, i dag med femte afdeling i Portugal. Danskerne skal i ilden og det vil du selvfølgelig ikke gå glip af! Derfor lige vores sædvanlige lille guide, til hvordan du ser med på Discovery+!


1. Download discovery+-appen, eller brug tjenesten via en computer.


2. Opret en bruger. VIGTIGT! For at se med, skal du have sports-pakken, som kan tilkøbes når du opretter dig. (Husk at du også får VM i supercross 2023 med, når du køber adgang. Samt VM i speedway, Le Mans, VM i supercross og meget andet motorsport.)


3. Søg efter motocross. (Svigter alt andet, så gå ind under SPORT EFTER KATEGORI, scroll ned og find motocross, og tryk på den.)5. Stil ind klokken 14.

- MX2, heat 1: 14.00

- MXGP, heat 1: 15.00

- MX2, heat 2: 17.00

- MXGP, heat 2: 18.00


6. Hvis der er tekniske problemer, af den ene eller anden art, så er det som altid vigtigt at du kontakter discovery+. Vi kan ikke hjælpe jer.


(Hvis der ikke er dansk lyd, så kan du trykke på taleboblen der gerne skulle være i det ene hjørne - afhængig af hvilken platform du bruger appen fra - og så kan du vælge dansk. Det kan ske at der ved en fejl kommer flere forskellige feeds op, så hvis der ikke er mulighed for dansk tale, så er du muligvis på det forkerte feed. Du kan altid søge hjælp i Motorsport på Discovery+-gruppen på Facebook, hvor folk er flinke til at hjælpe.)


Foto: Ray Archer

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page