top of page

VM MX på Max - Hvordan du gør!

Niende afdeling af VM ligger klar i Letland i dag, og der kunne godt være udsigt til en stor dag!


Samtidig er der jo også stadig nogle ændringer i forhold til streaming, som du skal være opmærksom på! Vi fortæller her hvordan du ser med på Max. HUSK at Discovery+ fortsat fungerer som altid, men vi kommer kun til at omtale Max fra nu af. Samtidig skal du også huske at gruppen på Facebook, hvor vores Raceday-tråd ligger, nu hedder Motorsport på Eurosport. Første MX2-start går i dag klokken 12.


1. Download Max, eller brug tjenesten via en computer.


2. Opret en bruger. VIGTIGT! For at se med, skal du have sports-pakken, som kan tilkøbes når du opretter dig. (Husk at du også får VM i speedway, Le Mans og meget andet motorsport med, når du køber, samt alt det underholdning du før fandt på HBO.)


3. Søg efter motocross. (Svigter alt andet, så gå ind under SPORT EFTER KATEGORI, scroll ned og find motocross, og tryk på den.)


4. Stil ind klokken 12.

- MX2, heat 1: 12.00

- MXGP, heat 1: 13.00

- MX2, heat 2: 15.00

- MXGP, heat 2: 16.00


5. Hvis der er tekniske problemer, af den ene eller anden art, så er det som altid vigtigt at du kontakter Max. Vi kan ikke hjælpe jer.


(Hvis der ikke er dansk lyd, så kan du trykke på taleboblen der gerne skulle være i det ene hjørne - afhængig af hvilken platform du bruger appen fra - og så kan du vælge dansk. Det kan ske at der ved en fejl kommer flere forskellige feeds op, så hvis der ikke er mulighed for dansk tale, så er du muligvis på det forkerte feed. Du kan altid søge hjælp i Motorsport på Eurosport-gruppen på Facebook, hvor folk er flinke til at hjælpe.)


Foto: Infront Moto Racing 2024 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page