top of page

VM MX på Max - Hvordan du gør!

Vi starter igen tidligt i morgen, når første heat af 12. afdeling af VM går i Indonesien, og derfor kommer den her også op dagen før denne weekend! For du vil selvfølgelig ikke gå glip af løjerne, så her er lige vores guide til at se med på Max. Og husk nu også at joine vores Raceday-tråd inde på Motorsport på Eurosport.


1. Download Max, eller brug tjenesten via en computer.


2. Opret en bruger. VIGTIGT! For at se med, skal du have sports-pakken, som kan tilkøbes når du opretter dig. (Husk at du også får VM i speedway, Le Mans og meget andet motorsport med, når du køber, samt alt det underholdning du før fandt på HBO.)


3. Søg efter motocross. (Svigter alt andet, så gå ind under SPORT EFTER KATEGORI, scroll ned og find motocross, og tryk på den.)


4. Stil ind klokken 6.

- MX2, heat 1: 6.00

- MXGP, heat 1: 7.00

- MX2, heat 2: 9.00

- MXGP, heat 2: 10.00


5. Hvis der er tekniske problemer, af den ene eller anden art, så er det som altid vigtigt at du kontakter Max. Vi kan ikke hjælpe jer.


(Hvis der ikke er dansk lyd, så kan du trykke på taleboblen der gerne skulle være i det ene hjørne - afhængig af hvilken platform du bruger appen fra - og så kan du vælge dansk. Det kan ske at der ved en fejl kommer flere forskellige feeds op, så hvis der ikke er mulighed for dansk tale, så er du muligvis på det forkerte feed. Du kan altid søge hjælp i Motorsport på Eurosport-gruppen på Facebook, hvor folk er flinke til at hjælpe.)


Foto: Ray Archer

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page