VM-status fra Line Dam


Line Dam Nielsen har haft en god sæson i VM, og det kunne være blevet hendes bedste nogensinde, hvis ikke virus-plagen havde spillet ind nok engang. Vi fik en status fra hende, ovenpå den netop overståede sæson til VM for kvinder.


Line Dam: "VM-sæsonen startede faktisk lidt ligesom jeg havde håbet på. Til de første to afdelinger var målet at komme igennem med nogle stabile placeringer, hvilket jeg også gjorde, og jeg lå nummer 6 derefter. Vi havde en lang Corona-pause, men alligevel var jeg meget tændt og opsat på at gøre det godt, når sæsonen engang startede igen. Da det endelig skete, ramte vi Mantova, og jeg synes selv at det gik rigtig godt. Første dag blev jeg samlet nummer 5. Anden dag døjede jeg dog med lidt sygdom, og blev en 7-8 stykker. Men jeg lå stadig nummer 6 i mesterskabet. Jeg valgte dog herefter ikke at køre sidste afdeling i Trentino, grundet Corona-situationen i Europa, og jeg kunne derfor ikke forsvare min sjetteplads. Jeg sluttede derfor VM 2020 som nummer 8, hvilket ikke er hvad jeg håbede på, men efter omstændighederne så er der vel fint. En stor tak skal der lyde til Morten Brondbjerg/Yamaha Skandinavien, Team Specialmontering, MA Servicecenter og Easy MX, for alle sammen at have holdt mig kørende i år!"


Foto: Infront Moto Racing 2020 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder