top of page

William Kleemann arbejder sig i den rigtige retning


William Kleemann kører sin første sæson for Riley Racing Yamaha, og er ganske langsomt ved at finde melodien. Det beviste han til weekendens afdeling af Dutch Masters i Harfsen, hvor han med en tiendeplads i andet heat, satte end mængde hurtige EM-navne til vægs. Nu venter på EMX250 i Maggiora, så vi spurgte William til hans forventninger, nu hvor han har vist at han har tempoet til at tage nogle af de helt store skalpe. Her er hvad han svarede.


William Kleemann: "Egentlig så glæder jeg mig først og fremmest bare til at komme ned og prøve banen i Maggiora, og at køre noget ræs på den, da det er en bane som jeg aldrig har haft kørt på før. Og så prøver jeg at tage alt det positive med fra Dutch Masters i Harfsen, der var et skridt i den rigtige retning. Kørslen til Dutch Masters var god og jeg fik sat to heat sammen - og i andet heat fik jeg ENDELIG en god start og endte som 10'er, hvilket jeg er glad for. Men for mig er det meget vigtigt bare at tage det en ting ad gangen, og ikke tænke for meget på fremtiden. Så jeg skal være ærlig og sige, at jeg har ikke gjort mig de store tanker om EM'et i weekenden, udover at jeg skal prøve at have så meget is i maven som muligt dernede, og så gøre mit allerbedste. Og så skal hele teamet selvfølgelig lige have en kæmpe tak for alt hvad de gør!"


Foto: KDW Pictures

ความคิดเห็น


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page