top of page

William Kleemann godt i gang


William Kleemann havde et brag af en opblomstring i 2023, hvor VM gav danskeren et gevaldigt boost, der kulminerede med nogle flotte resultater, der var oppe i nærheden af top 10 i MX2-klassen. Derfor var det da også fedt, da det langt om længe gik i orden at han fik en sæson mere i VM i år for tyske Schmicker Racing - som i år i øvrigt har fået Leatt som antræk. I dag sæsondebuterede danskeren så til vintercup i Dolle, for lige at få lidt løbstræning i kroppen, hvor han stillede op i MX1-klassen på sin 250'er, og kørte tre gode heat, med en niendeplads til følge.


William Kleemann: "Jeg synes jo det har været en god dag, selvom jeg gik lidt i panik i træning/tidskval'. Det er jo meget normalt, når det er længe siden man har kørt løb, men jeg gik lidt i panik, så jeg fik ikke rigtig den tid jeg gerne ville have. Jeg kæmpede lidt med mit setup i første heat, men det blev så rettet til andet og tredje heat, og så blev det til et par fine tiendepladser, og en ottendeplads i sidste heat - og noget god kørsel, hvilket var rart at få følelsen af. Tre heat af 25 minutter og 2 omgange, kan da godt mærkes i kroppen, med en træning og en tidskval' oven i. Men jeg fik en masse løbstid på cyklen, og det var super vigtigt og godt at få med."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page