top of page

William Kleemann klar til at gribe chancen


Riley Racing Yamaha meldte i går ud, at man ikke alene rykker op i VM til 2022, man satser også på danske William Kleemann i EMX250. Det er et stort skridt fremad i karrieren for danskeren, og derfor blev vi nødt til at høre hvordan skiftet kom i stand.


William Kleemann: "Jeg har personligt fulgt teamet hele året på deres Instagram, fordi jeg synes det var et fedt team, og at det bare ligesom altid så godt ud når man så dem udefra. Og så har jeg bare haft talt med nogen, hvor de har haft sagt at teams kigger ikke kun på hvordan dine resultater er, men lige så meget på hvordan du er som person og hvordan du omtaler dem, og om du viser dem frem på en god måde set udefra. Man kan også sige at der er mange som kigger på vægten af køreren, når vi snakker om 250cc-klassen, og da jeg ikke ligefrem er den største, tænkte jeg bare at: Hvad kan der ske ved at snakke med dem og så gik det bare lidt videre derfra. De snakkede om hvad målene for næste år skulle være, og det passede med mine egne personlige mål, så vi har samme tanke om hvor jeg skal være til næste år og det kunne jeg jo ikke være gladere for. Det er en kæmpe chance jeg får, så jeg synes bare det er vigtigt, at det er nu man skal give 120%, for at få opgaven til at lykkes. Det er nu man skal gribe den, i stedet for at sige til sig selv, at nu har man klaret det, så man kan godt slappe af, for hvis man har det mindset, kommer man ikke langt i min verden. Så til næste år har jeg i hvert fald selv tænkt mig at gøre alt hvad jeg kan, for når året er gået, skal jeg kunne sige til mig selv at jeg har givet alt hvad jeg har. Jeg kan ikke være mere taknemlig for at Riley Racing Yamaha har givet mig chancen, og tror på at jeg kan gøre det. Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med sådan et team for første gang i min karriere."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page