top of page

William Kleemann om sin weekend i Letland


William Kleemann havde ikke heldet med sig i Letland, hvor han røg i klammeri med wave-sektionen, selvom han tempomæssigt satte flere af sine direkte konkurrenter i kval'-sessionerne.


William Kleemann: "Det er selvfølgelig svært at acceptere hvordan weekenden er gået, med 2 DNF og en DNS, men det er ikke altid man synes tingene er fair. Hvis der var en pokal for at være uvenner med en sektion på banen, havde jeg nok fået den, da mig og wave-sektionen aldrig blev gode venner ... Det er der jeg styrter begge gange.


Jeg synes dog der var nogle gode ting at tage med, men to store styrt holdt mig lidt tilbage i Kegums. Først et om lørdagen i kvalheatet, og så igen i første heat og efter det måtte jeg bare holde for dagen.


Jeg er begyndt at arbejde meget på mig selv mentalt og jeg synes allerede nu at det er begyndt at hjælpe lidt, selvom jeg ikke har været igang så længe. Så jeg håber på at det kan hjælpe mig med at blive bedre på motorcyklen, også med at turde give noget mere gas!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page