top of page

William Kleemann optimistisk, trods mindre setback


William Kleemann er endnu en i koret, der håber på en så normal sæson som muligt. Han gør i hvert fald hvad han kan, for at blive klar til den, selvom han for nylig stødte ind i en mindre skade. Vi fik en status fra ham, for at høre hvilke løb der er på programmet for den travle unge mand, og om hvordan det er gået med at blive klar til den kommende sæson. Her er hvad han svarede.


William Kleemann: "Over vinteren er der ikke sket så meget, ud over at jeg har lavet virkelig meget fysisk træning, for at forbedre min grundform, og jeg har da også kørt lidt på min bike, men jeg er desværre blevet sat et par uger tilbage, da jeg lige har brækket min langefinger på langs. Men jeg tænker ikke at det bliver et problem, eller en undskyldning, for jeg har ikke følt at jeg har været så godt forberedt til en sæson som denne, da jeg har brugt meget tid på min racercykel og i min løbesko, samt med styrketræning derhjemme. Af løb i år regner vi med alle de EM-afdelinger som vi kan, og så skal jeg køre ADAC MX Masters, og nogle DM'er, hvis de passer i kalenderen - og så ved vi ikke om der bliver noget i Holland, men det kunne sagtens være vi tog nogle løb i Holland også!"

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page