top of page

Lukas Vissings beretning fra EMX85 i Sønderborg


Unge Lukas Vissing på 11 år, tog imod udfordringen til EM-kvalen i 85cc i Sønderborg, og det har han sendt os en lille beretning om!


Lukas Vissing: "Weekendens EM var mit første på 85cc, og udgangspunktet var hele tiden at få mere erfaring med flere og ældre kørere, men også at være en del af noget så fedt og også hårdt. Jeg var mega motiveret, til trods for at jeg var den yngste i 85cc-klassen. Bare det at være med er en fed oplevelse, men også at kvale' ind lørdag gav noget selvtillid og selvværd - at jeg faktisk godt kunne være med blandt de større drenge og piger.


Lørdag var der træning og kval', og søndag blev de rigtige heat kørt. Det var ikke nemt, men jeg kommer godt fra start i 1. heat og ender som nummer 35 efter et styrt og et annulleret heat, pga de fleste sprang for samaritflaget. Jeg puster ud og lader op til 2 heat, som kun kunne blive bedre! I andet heat fik jeg den dårligste start, og måtte derefter bruge mange kræfter på at kæmpe mig op i feltet. De tre sidste omgange er kræfterne ved at slippe op og jeg må lade et par kørere gå forbi mig, øv! Ender som nummer 31. Heldigvis spillede min maskine max. Nu glæder jeg mig endnu mere til endnu et EM næste weekend i Slovakiet. En erfaring rigere i et meget stærkt felt. Men jeg fighter til det sidste."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page