Zander klar til A-DM-debut!


Det er desværre ikke meget vi har hørt til Zander Albertsen, siden han kørte sig på podiet til 125-DM i 2019, men nu er han heldigvis klar til at tage hul på sæsonen - til A-DM i Hjørring om snart kun en uge! Vi tog derfor en snak med Zander om hvordan 2020 var for ham, hvordan det er gået med at blive klar til i år, og hvad han selv forventer af sin A-DM-debut! Her er hvad han svarede.


Zander Albertsen: "2020 bød desværre ikke på meget ræs fra min side af. Året blev præget af flere forskellige skader, som ledte til en tidlig afslutning på sæsonen. Det blev til en pause på 198 dage - ja, jeg har talt hver og en! Derfor er køretid pt det vigtigste for mig, selvom jeg føler mig rigtig gode venner med 250’eren og mit affjedringssetup. Det kan tælles på to hænder, hvor mange gange jeg har været ude at køre siden august 2020. Jeg har, som så mange andre, også været ramt af corona-restriktioner, så jeg har gjort hvad jeg kunne herhjemme. Jeg valgte ikke at være med i Han Herred til 1. afdeling, grundet endnu en lille skade, som skød en allerede presset tidsplan helt til jorden, da muligheden igen ikke kunne byde sig med flere timer i sadlen. Men Hjørring ligger sand til min debut i A-DM, og det er jeg fint tilfreds med. Det er ingen hemmelighed at sand ikke er mit favorit-underlag, men det skal nok blive sjovt! Forventningerne til i år er som sådan ikke resultat-baserede, men mere fokuseret på videreudvikling og erfaring, som spiller en rolle i en mere langsigtet plan. I 2021 har jeg valgt at gå videre i den plan med West Side Racing bag mig, bestående af et professionelt og stærkt crew - som jeg er meget glad for! Det er ikke hver dag man falder over SÅ dygtige mennesker, så dem holder jeg helt klart fast i. Jeg vil være til at spotte bag bommen til resten af DM-A afdelingerne i MX2, på en 250sxf fra WSR i Gadstrup."

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder