top of page

Andreas Hansen uheldig med knæet

Der var lagt til den første sæson i A-klassen - og den første sæson for Kaduuz Racing - for Andreas Hansen, men en skade i knæet, som han pådrog sig i lørdags, sår skår i glæden allerede. Omfanget er endnu ikke fastlagt, men med formodningen om et skadet korsbånd hængende over hovedet, så ser det ikke godt ud for Andreas. Vi fik dog en lille update fra ham.

Andreas Hansen: "Jamen det skete i Tyskland i lørdags, og det var ellers ikke fordi at jeg lavede noget vildt. Jeg lagde den bare lige så stille i et sving, men pådrog mig et vrid i knæet og jeg kunne godt mærke at den var gal. Så jeg fik det undersøgt på hospitalet, hvor lægerne mente jeg havde nogle ledsskader omkring korsbåndet. Men der skal flere undersøgelser til, før det kan siges hvor lang tid jeg skal være ude. Så i øjeblikket tager jeg den med ro, og håber at være tilbage hurtigst muligt. Jeg vil i hvert fald gøre hvad jeg kan, men nu må vi se"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page