top of page

Foreigner frenzy - AMA SX

USA er et stort land - med en endnu større talentbase. Den kommer af en mængde forskellige faktorer, og derfor luner der lidt om hjertet, når folk udefra også kan være med i dansen om metallet. I går aftes var hele karavanen rykket til Atlanta, Georgia, for at fordele endnu flere point imellem sig, og det blev igen lige så spændende som vi havde håbet. På den konto lader vi aldrig til at blive skuffede. Vi har en race report og en omgang video fra aftenen til dig.

Video: http://www.youtube.com/user/7domonic7/videos?shelf_id=4&view=0&sort=dd

450 Class Den store klasse har næsten udviklet sig til en styrkeprøve imellem venner - Ken Roczen og Ryan Villopoto. James Stewart har været tilbage på toppen de sidste to runder, men i Atlanta var hans ustabilitet tilbage. Og det betød at K-Roc kunne tage sin anden rookie-sejr, imens Villopoto måtte nøjes med andenpladsen. Ryan Dungey hang på for en tredjeplads. Wil Hahn og Justin Barcia lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Atlanta:

1. Ken Roczen - KTM

2. Ryan Villopoto - Kawasaki

3. Ryan Dungey - KTM

4. Wil Hahn - Honda

5. Justin Barcia - Honda

6. Mike Alessi - Suzuki

7. Broc Tickle - Suzuki

8. Weston Peick - Suzuki

9. Josh Grant - Yamaha

10. Andrew Short - KTM

Samlet:

http://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1440/S1F1POINTS.pdf

250 East Class Martin Davalos var hurtigste mand sidste gang, men to styrt satte det hele over styr. I Atlanta var der dog ingen slinger i valsen, og han vandt sin første SX-sejr nogensinde, efter at have kæmpet for den i et årti. Adam Cianciarulo tog andenpladsen, imens Justin Bogle sørgede for lidt rødt på podiet med tredjepladsen. Blake Wharton og Blake Baggett tog de sidste to pladser i top 5.

Resultat, Atlanta:

1. Martin Davalos - Kawasaki

2. Adam Cianciarulo - Kawasaki

3. Justin Bogle - Honda

4. Blake Wharton - Honda

5. Blake Baggett - Kawasaki

6. Vince Friese - Honda

7. Jimmy Decotis - Honda

8. Cole Thompson - KTM

9. Matt Lemoine - Kawasaki

10. Michell Oldenburg - Honda

Samlet:

http://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1440/S2F1PRESS.pdf

Vi har skrevet det meget, men vi glæder os også denne gang... til næste gang! Vi ses!

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page