top of page

Anders Klokker takker af

Det er selvfølgelig altid trist når en crosskører vælger at sætte karrieren på vågeblus, men på den anden side er der også mange andre ting i livet. Anders Klokker har været at finde i sportens A-klasse den seneste tid, og sammen med MCS vandt han tilmed Hold-DM guld sidste år, men nu har han valgt at indstille sin karriere på ubestemt tid. Han fortæller her lidt om hvad der ligger til grund for den beslutning.

Anders Klokker: "Sagen er den, at jeg har valgt at indstille min crosskarriere på ubestemt tid. Det forholder sig sådan, at jeg efter mange år i sporten har valgt at takke af på en god måde. Det er en kombination af flere ting som ligger til grund for stoppet. Det er dels fordi jeg mangler lysten til at køre, de mange skader jeg har pådraget mig i tidens løb, og så at jeg er ved at færdiggøre min uddannelse som automatikteknikker. Dette kræver al min tid, og det ville have gået ud over mine forberedelser, i det jeg ikke ville have haft mulighed for at træne før april måned. Det har været en svær beslutning, men jeg ved det er den rigtige. Jeg vil iøvrigt gerne takke mine sponsorer for hjælpen igennem mange år. E.T Auto - VM Auto - Bilsyn Fyn - Motopro - OJ autolak - Blacha MC. Der skal også lyde en stor tak til Daniel Wozniak, Peter O. og selvfølgelig min far!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page