top of page

Table turn Indy - AMA SX

Hvis man tror at man ved det hele, så er motocross den bedste sport til at få en til at føle sig uvidende igen. Selvom premieren i VM fyldte meget her på MX-IndeX i går, så skal vi ikke glemme, at amerikanerne gik til den i Indianapolis. Denne runde var nemlig (igen) yderst interessant, og bragte et par udviklinger med som vi måske ikke havde set komme fra start. Vi har en race report, og smider video op når vi støder på det. OPDATERET: Finale-videoer på vores Facebook.

450 Class

Ryan Villopoto og Ken Roczen har ligget og kæmpet de seneste par gange, men i Indy var top 3 en helt anden. Ryan Dungey vandt sin første finale i år, imens Eli Tomac for første gang var at finde på podiet. Cole Seely vikarierede hos Muscle Milk Honda, og det kastede en tredjeplads af sig i første forsøg. Ryan Villopoto og Broc Tickle sluttede top 5 af. Ken Roczen røg i problemer og endte som nr. 21. Hvilket faktisk var nok til at Dungey gik forbi ham i den samlede stilling.

Resultat, Indy:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Eli Tomac - Honda

3. Cole Seely - Honda

4. Ryan Villopoto - Kawasaki

5. Broc Tickle - Suzuki

6. Andrew Short - KTM

7. James Stewart - Suzuki

8. Justin Brayton - Yamaha

9. Josh Hill - Suzuki

10. Dean Wilson - Kawasaki

Samlet:

http://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1445/S1F1POINTS.pdf

250 East Class

I den lille klasse var der mere rookie-rumble. Først gik snakken om Cianciarulo kunne vinde. Det kunne han. Nu går snakken på om han holde sin føring. Det gør han. Indtil videre i hvert fald. AC vandt i Indianapolis foran teamkammerat Martin Davalos, imens Justin Bogle tog sidste plads på podiet. Matt Bisceglia viste (endelig) lidt af talentet ved at tage fjerdepladsen, imens Blake Baggett lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Indy:

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Martin Davalos - Kawasaki

3. Justin Bogle - Honda

4. Matt Bisceglia - Honda

5. Blake Baggett - Kawasaki

6. Vince Friese - Honda

7. Jimmy Decotis - Honda

8. Matt Lemoine - Kawasaki

9. Cole Thompson - KTM

10. Kyle Cunningham - Honda

Samlet:

http://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1445/S2F1PRESS.pdf

Vi gæder os allerede til næste gang. Både AMA og VM, kan det blive meget bedre? (Nej!)

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page