top of page

Nicolai M. er ved at være klar

Nicolai M. Hansen havde ikke den bedste sæson 2013. Brækkede tappe på ryghvirvlerne ødelagde hans forberedelse, og halvvejs igennem sæsonen brækkede han armen, og så strandede det hele der. Det har dog ikke slukket tørsten hos den tidligere mange-dobbelte danske mester, og derfor har han arbejdet hårdt i årets første måneder, så han kan blive helt klar til den nye sæson. Han fortæller selv lidt mere om sine forberedelser her.

Nicolai M. Hansen: "Jeg har for nyligt været en tur i Spanien for at træne, og med en masse timer på cyklen i kroppen, føler jeg ligesom jeg er ved at blive mit gamle jeg igen. Inden turen følte jeg stadig at jeg var på 80 %, men efter nogle dage på cyklen begyndte jeg at få lidt mere fart. Kroppen var dog stadig ikke helt klar, men efter jeg kom hjem igen og har fået hvilet ud, så føler jeg at jeg er ved at være på toppen igen. Det er selvfølgelig godt når vi starter ud i Holstebro, som er en bane jeg har et rigtig godt forhold til. Det kunne være perfekt at lægge godt fra land. Og om jeg kan køre med om sejren? Jeg kører i hvert fald ikke efter sekundære placeringer. Så må vi se hvor langt det rækker. Nu tager jeg snart til Holland for køre mesterskab dernede inden DM. Og så byder min sæson også på ADAC Masters for det nyligt startede AB Racing. Så der er nok at se frem til"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page