top of page

Detroit'licious - AMA SX

Man kan vide. Og man kan tro. Og så kan man tro at man ved. En ting er i hvert fald sikker når det kommer til årets udgave af AMA Supercross-serien. Det er at ingenting er sikkert og vidst. Og det skal vi vel i grunden bare være glade for? Afdelingen i Detroit der blev kørt i aftes var derfor ingen undtagelse, og havde ikke tænkt sig at stå tilbage for dem der allerede er kørt. Man er heldig når man er motocross-fan, det må vi bare erkende.

450 Class

James Stewart startede trægt, så ud til at gå i beast mode, faldt så lidt af på den igen og i går var han så tilbage på toppen. Han er ikke nem at blive klog på, men køre stærkt, det kan han. Ryan Villopoto tog sig af andenpladsen, og udbyggede derved sin føring i tabellen til Ryan Dungey der blev nr. 3. Andrew Short og Justin Barcia lukkede og slukkede i top 5. Samtidig ser det ud som om at Ken Roczen er løbet tør for held, og han var igen i problemer.

Resultat, Detroit:

1. James Stewart - Suzuki

2. Ryan Villopoto - Kawasaki

3. Ryan Dungey - KTM

4. Andrew Short - KTM

5. Justin Barcia - Honda

6. Broc Tickle - Suzuki

7. Weston Peick - Suzuki

8. Josh Hill - Suzuki

9. Justin Brayton - Yamaha

10. Josh Grant - Yamaha

Samlet:

250 East Class

Adam Cianciarulo er det nye store navn i USA. Det har længe været et håb, nu er det en realitet. Han har ført den lille østlige serie an siden første runde, og i Detroit satte han igen alle til vægs og udbyggede sin føring. Justin Bogle kørte Hondaen til andenpladsen, imens Blake Baggett lukkede og slukkede i top 3. Kyle Cunningham og Matt Lemoine leverede deres hidtil bedste med en fjerde- og en femteplads.

Resultat, Detroit:

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Justin Bogle - Honda

3. Blake Baggett - Kawasaki

4. Kyle Cunningham - Honda

5. Matt Lemoine - Kawasaki

6. Martin Davalos - Kawasaki

7. Vince Friese - Honda

8. Jeremy Martin - Yamaha

9. Alex Martin - Yamaha

10. Jimmy Decotis - Honda

Samlet:

Suverænt spændende er det og vi glæder os allerede til næste afdeling!

Foto: VitalMX/GuyB

WebRep

currentVote

noRating

noWeight

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page