top of page

2 skridt frem og 1 tilbage

Frederik Goul Jensen havde ikke en rar sæson 2013, men i den kommende ser det lysere ud. Med en plads hos Kajs MC og med Kasper Jensen som træner, er der ved at være styr på baglandet, inden DM starter om en måned. Desværre er Frederik blevet ramt af en drilsk skade, men han fortæller selv lidt mere om sin optakt og sin forberedelse til den kommende sæson her.

Frederik Goul Jensen: "Jeg glæder mig rigtig meget til at komme udenfor at køre. Jeg er kommet meget sent igang med min træning i år, da der har været lidt problemer med hvad jeg skulle køre, hvem det skulle være for og hvor meget jeg ville køre. Efter den sæson jeg havde sidste år med stress, havde jeg mistet lysten til det udenfor og ville hellere supercross. Men så fik jeg en kontrakt med Kajs's MC og Kasper Jensen som træner, som jeg er blevet meget glad for. Vi har fået lagt et godt træningsprogram og arbejder hårdt på at blive klar. Lysten til at køre udenfor er der igen, men jeg er gået hen og har brækket håndrodsknoglen og skal gå med gips i 4 uger. Og er måske heldig at få det af der. Så vi satser på at nå at komme til Holstebro og køre det første A-DM. Så det bliver første gang på den store cykel udenfor. Jeg gør dog stadig hvad jeg kan for at holde formen ved lige. Jeg har i år fået en masse folk som tror på mig og vil hjælpe, på trods af den dårlige sæson sidste år. Jeg vil gerne sige tak til dem som virklig tror på mig og vil hjælpe, ellers ville det her ikke have været muligt for mig. Stor tak til Kasper Jensen, Højderyggens Entreprenør, StayOnStickers, Stig Gade Byggefirma, Goul MX Teknik, Panolin Oil, HGS, min famile, min kæreste og G-Kraft!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page