top of page

Held, uheld og an mand med en mission - AMA SX

Vi har mange gange besunget den uforudsigelighed som vores sport besidder. Man ved aldrig hvad der kan ske. Men selv ikke den største fantast kunne være forberedt på hvad vi blev vidner til i Toronto i aftes. Det var en aften hvor røde nummerplader lod til at give umanerligt dårligt held i sprøjten, samtdig med at en legende vågnede fra sin slummer for første gang i lang tid. Sådan rigtig for alvor.

Video fra aftenen her:

https://www.youtube.com/user/MOGxProductions/videos https://www.youtube.com/user/SafetyTownMX/videos

450 Class

James Stewart var nemlig tilbage i sit gamle jeg i Toronto. Bevares - han har vundet flere finaler i år allerede - men i Canada gjorde han det på den goe' gammeldaws' Bubba-manér. En forfærdelig start blev vekslet til en klasse-opkørsel af rang, og han kunne fortjent lade sig hylde som vinder foran Justin Barcia og Ryan Dungey. Justin Brayton og Ken Roczen lukkede og slukkede i top 5. Ryan Villopoto var syg af madforgiftning hele aftenen, og fik mirakuløst humpet Kawasakien i mål som nr. 6 i finalen.

Resultat, Toronto.

1. James Stewart - Suzuki

2. Justin Barcia - Honda

3. Ryan Dungety - KTM

4. Justin Brayton - Yamaha

5. Ken Roczen - KTM

6. Ryan Villopoto - Kawasaki

7. Weston Peick - Suzuki

8. Dean Wilson - Kawasaki

9. Josh Hill - Suzuki

10. Matt Goerke - KTM

Samlet:

http://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1460/S1F1POINTS.pdf

250 East Class

Adam Cianciarulo har kørt med klatten indtil videre, men i Toronto var rookiens held brugt op. En skulder der gik af led i træningen plagede ham hele aftenen, og selvom den gik af led igen og blev sat på plads under selve finalen, så måtte den unge mand give fortabt. Hvilket også kostede ham hans samlede føring. Justin Bogle vandt sit første supercross, imens Martin Davalos overtager den røde nummerplade med sin andenplads. Matt Lemoine leverede en feberpræstation ved at blive nr. 3.

Resultat, Toronto:

1. Justin Bogle - Honda

2. Martin Davalos - Kawasaki

3. Matt Lemoine - Kawasaki

4. Jeremy Martin - Yamaha

5. Cole Thompson - KTM

6. Vince Friese - Honda

7. Alex Martin - Yamaha

8. Kyle Cunningham - Honda

9. AJ Catanzaro - Honda

10. Jimmy Decotis - Honda

Samlet:

http://results.amasupercross.com/xml/SX/events/S1460/2EF1POINTS.pdf

Glæder vi os til næste gang? Ja da!

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page