top of page

Rasmus Lynggaard sætter ord på sit 2014

Rasmus Lynggaard blev svært skadet i slutningen af 2013, og sammen med alle de ting der er sket, så har #315 været meget igennem. Nu er han dog tilbage på crosseren og er ved at have styr på hvad der skal ske i den kommende sæson. Han fortæller her lidt om hvordan hans optakt har været, og hvad der skal ske i sæsonen der nu er mere end lige på trapperne.

Rasmus Lynggaard: "Som alle nok ved, så kom jeg til skade i Tyskland til Supercross, hvor jeg blev opereret i ryggen og ved halebenet. Jeg var selv rigtig træt af det, for jeg troede lige jeg havde smidt min sæson væk i 2014. Men de danske læger gav mig et lille håb! De sagde jeg måtte begynde med at løbetræne og styrketræne, men ikke for meget. Jeg begyndte stille og roligt at køre lidt på crosseren en uge efter Supercross i Herning, men jeg kunne ikke rigtig holde til det. Jeg kunne kun køre 2 små træninger, så var ryggen helt ovre det. Det går dog den rigtige vej nu. Jeg mangler nogle timer på cyklen, men der er ikke andet for end at klø på. I år skal jeg køre for Yamaha/EasyMX og AC Motec i Tyskland. Jeg er rigtig glad for den nye Yamaha! Det er virkelig en god maskine. Jeg føler mig tilpas på den, så der er ikke noget at sætte en finger på. Jeg skal køre AMX2, alle A-DMerne og alle ADAC-afdelinger.

Jeg vil gerne takke alle dem som stod bag mig i 2013! Uden deres hjælp ville jeg ikke have nået så langt som jeg gjorde. Så TUSIND tak til dem.

Jeg vil også gerne takke de folk, som står bag mig i år. Selvom jeg kom til skade troede de stadig på mig. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg er rigtig glad for den opbakning de folk giver mig, og den betyder rigtig meget for mig.

Jeg vil især takke min mor og far for de står bag mig og min beslutning om, at jeg vil køre i år, selvom det var hårdt efter det der er sket med min bror. Uden deres hælp kunne jeg ikke køre, så jeg er rigtig glad for at de hjælper mig. Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor glad jeg er for deres støtte, så stor tak til jer."

Foto: DanCross.dk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page