top of page

And another one for St. Louis - AMA SX

Vi har det godt. Opstarts-løbene ruller igennem Danevang, i aften er der VM (på Eurosport 2 også i øvrigt) og den amerikanske supercross-serie er med stormskridt på vej ind i sin afgørende fase. Der var derfor lagt op til endnu en omgang action i går, da karavanen lagde vejen forbi St. Louis. Vi har en race report til dig, samt nogle links så du kan finde videoer fra aftenen. Det hele lige her.

Video (opdateres):

450 Class

James Stewarts opkørsel i sidste weekend, har gået sin sejrsgang verden rundt, og det lod til at JS7 havde fået blod på tanden i St. Louis. I hvert fald udviklede finalen sig efter behag, selvom en fit Ryan Villopoto denne gang ydede noget bedre modstand. Justin Barcia tog sig af tredjepladsen efter de to. Ken Roczen og tilbagevendte Trey Canard lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, St. Louis:

1. James Stewart - Suzuki

2. Ryan Villopoto - Kawasaki

3. Justin Barcia - Honda

4. Ken Roczen - KTM

5. Trey Canard - Honda

6. Eli Tomac - Honda

7. Josh Hill - Suzuki

8. Andrew Short - KTM

9. Ryan Dungey - KTM

10. Justin Brayton - Yamaha

250 East Class

Vi er for det første rigtig skuffede over at måtte undvære Adam Cianciarulo. Men sket er sket. Den nye spids i tabellen er derfor Martin Davalos, og han fejrede den position med en sejr i St. Louis. Justin Bogle indtog andenpladsen, imens Blake Baggett sneg sig op på den sidste podieplads. Kyle Cunningham og AJ Catanzaro lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, St. Louis:

1. Martin Davalos - Kawasaki

2. Justin Bogle - Honda

3. Blake Baggett - Kawasaki

4. Kyle Cunningham - Honda

5. AJ Catanzaro - Honda

6. Cole Thompson - KTM

7. Matt Bisceglia - Honda

8. Jimmy Decotis - Honda

9. Alex Martin - Yamaha

10. Gannon Audette - Kawasaki

Samlet:

Vi glæder os allerede til næste gang! Mere! Mere!

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page