top of page

Houston, no problems here - AMA SX

Man kan tro, man kan gætte og man kan kigge på statistikker alt det man vil. Vi må bare sande, at motocross ikke er et boldspil, og at statistikker i vores sport har en fejlmargin der gør dem ubrugelige. Houston lagde i nat underlag til en endnu en afdeling af det amerikanske mesterskab i supercross, og vi nærmer os for alvor en afgørelse. Det kan man ikke komme uden om. Vi har lige en race report til dig. Og har vi også fundet videoer du kan se? S'fø'li'.

450 Class

"Motocross er en sport hvor 20-40 mand kæmper om sejren, og så vinder Ryan Villopoto mesterskabet til sidst". Modificeret fra en frasering om tyskernes evner på fodboldbanen, så giver sætningen god mening. For selvom James Stewart har været den helt store de sidste par uger, så er det RV der igen ser ud til at sætte alle til vægs. Han tog i hvert fald sejren i går, og det gjorde han foran Justin Barcia og Ken Roczen. Trey Canard og en uheldig James Stewart lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Houston:

1. Ryan Villopoto - Kawasaki

2. Justin Barcia - Honda

3. Ken Roczen - KTM

4. Trey Canard - Honda

5. James Stewart - Suzuki

6. Andrew Short - KTM

7. Ryan Dungey - KTM

8. Mike Alessi - Suzuki

9. Eli Tomac - Honda

10. Chris Blose - Honda

Samlet:

250 West Class

Der var glædeligt gensyn med kørerne fra den lille vestlige klasse, og her var Jason Anderson tændt på at forsvare sin føring. Det gjorde han med en sejr, og udbyggede forspringet i tabellen til konkurrenterne. Dean Wilson og Malcolm Stewart tog de sidste pladser på podiet. Cole Seely og Zach Osborne lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Houston:

1. Jason Anderson - KTM

2. Dean Wilson - Kawasaki

3. Malcolm Stewart - Honda

4. Cole Seely - Honda

5. Zach Osborne - Honda

6. Cooper Webb - Yamaha

7. Shane McElrath - Honda

8. Jake Canada - Honda

9. Justin Hill - Kawasaki

10. Jessy Nelson - Honda

Samlet:

Tre runder tilbage folkens!

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page