top of page

Nyt udenlandsk blod til Wozniak MX Racing Team

Pressemeddelelse fra Wozniak MX Racing Team

"Der er nu under 14 dage til, at den nye sæson skydes i gang, med første afd. af Danmarksmesterskabet i Holstebro.

Desværre bliver det ikke med Daniel Wozniak til start, da en håndskade, som nu i snart et år, har voldt store problemer. Daniel er blevet opereret for 2 uger siden og venter nu på, at kunne starte med genoptræning.

Det bilver i stedet den 22 årige Hollænder, Nick Kouwenberg, som stiller til start for Wozniak MX Racing Team, på den nye Yamaha YZ 450 F i MX1 klassen. Nick Kouwenberg er tidligere blev omtalt, som et af Hollands unge talenter og har også været tilknyttet et fabriks VM team i 2012. Han har tidligere været i Danmark og køre Herning Supercross et par gange, og har også en del international erfaring fra bla. den Tyske ADAC serie, Hollandsk mesterskab, samt EM og VM. Nick glæder sig naturligvis derfor også til, at prøve krafter med den danske elite ved DM A. Med en nylig sejer fra Wintercup i Dolle, er han derfor top motiveret til de danske sandhuller i Holstebro".

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page