top of page

Sand, wind and fire – Kaduuz Racing

Den har været der længe… Stilheden. Lige siden sidst. Men nu er det på tide at bryde den. Sprænge den. 24MX DM-A sæsonen er klar til at blive skudt i gang, og i kulisserne er de gule kanoner så småt klar til at blive skudt af. De venter blot på tid, sted og sjungende halse til at bakke op. Første slag i 2014 skal stå i sandkassen øst for Holstebro – Troldkjærbanen, for de lokale – og det er her at skabet bygges, og forhåbentlig sættes på plads. I hvert fald for en stund. Hvad der ligner det mest slagkraftige felt i mange år er klar til at byde de stolte gule bannere til trods, men alle mand, folk og fæ, mand og mus, revl og krat, er klar til at agere bolværk endnu engang. Skaderne har bidt 2014-versionen af Kaduuz Racing i haserne, men når bommen forsvinder i den sandede muld, så er der kun én vej, og det er fremad.

Kaduuz Racing er så småt klar til at rulle mod Holstebro, og selvom det ikke bliver i stærkeste formation, så er Nicolai M. Hansen, Rasmus Krogh Jørgensen og Mathias Gryning klar til at kæmpe om guldet.

Nicolai M. Hansen, har været på vej tilbage længe. Han var tilbage de første par afdelinger sidste år, men måtte så lide under endnu en skade. Han har dog arbejdet hårdt, og det betyder at han kommer til start i Holstebro med en god forberedelse igennem vinteren. Han har trænet godt igennem, holdt formen ved lige og sørget for at køre et par opstartsløb. Så hvor ligger Nicolai i det stærke felt? Vi må vente at se, men han kommer for at køre med hvor det er sjovt.

Rasmus Krogh Jørgensen. Rasmus lider stadig under de ankler han brækkede i Tyskland i vinter, og er først lige kommet tilbage på cyklen. Efter en tur i USA, har han nået at få lidt dansk sand under hjulene, inden det går løs på fredag. Dog satser han ikke på det helt store, men blot at skrabe så mange point sammen som muligt. Vi krydser fingre for ham.

Mathias Gryning, har døjet med rygproblemer de seneste uger, og er stadig ikke på toppen. Han har dog en god vinter-forberedelse bag sig, og efter at have testet ryggen i ugen op til DM, så skulle Mathias også være klar til at give den gas i sandet på Holstebro.

Vi må desværre undvære en skadet Andreas Hansen og også Thomas Mindegaard, men alle i kulissen er alligevel klar til at bakke op om drengene på banen. Skulder ved skulder.

Hvordan brikkerne og heldet falder ud må tiden vise. Vi glæder os i hvert fald til at give publikum et drøn under øjet med underholdning, sammen med resten af feltet + vedhæng. Det plejer altid at være en fest! Skiltet er vendt...

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page