top of page

Internationalt pres i DM Motocross serien

Første afdeling af 24MX DM-A serien blev kørt langfredag på Troldkjærbanen i Holstebro, og der er lige fra starten af sæsonen blevet lagt ud med et utroligt højt niveau i kampen om det åbne danske Motocross mesterskab.

Kawasaki på toppen i MX1

I MX1 klassen indtog Kawasaki duoen Stefan Kjer Olsen og Kim O. Sørensen, i nævnte rækkefølge, de to forreste placeringer i begge heat. Dermed ´kunne Olsen og Sørensen også bestige de to øverste pladser på podiet, og Stefan Kjer Olsen tager samtidigt den røde frontnummerplade med sig videre til næste afdeling, som tegn på, at han fører mesterskabet.

Anderledes tæt kamp var der om 3. pladsen, hvor hollandske Nick Kouwenberg og Nicolai M. Hansen endte med at ligge á point, men efter at være bedst placeret i sidste heat, var det Nick Kouwenberg der tog 3. pladsen på dagen.

Svensk føring i MX2

Jonathan Bengtsson fra Sverige var den absolut hurtigste MX2 kører ved første DM afdeling, og med to heatsejre, kunne han efterfølgende bestige det øverste trin på podiet, som den førende i kampen om guldet i den klasse.

Ved siden af Bengtsson, kunne Kasper Jensen fra Sønderborg bestige podiets næste trin, efter han havde kørt placeringer som henholdsvis nr. 3 og nr. 2 hjem i det to heat. Placeringer som han kun opnåede ved, at afvise både Rasmus Lynggaard og Benjamin Strate.

Mathias Jørgensen havde et fantastisk første heat i det jyske sand, og her kørte han en forholdsvis sikker andenplads hjem. I andet heat fik han ikke den bedste start, men efter at have kørt sig op som nr. 8 i mål, tog han sig af den samlet 3. plads på dagen.

Skullcandy fighterpisen

Efter at have brækket begge sine ankler for blot 3 måneder siden, og med bare nogle få ugers forberedelse, kæmpede Rasmus Krogh Jørgensen en brav kamp med de dybe sandhuller i Holstebro. Rasmus er forsvarende Danmarksmester fra 2013, og velvidende, at han ikke havde de optimale betingelser, kom Rasmus til Holstebro for at begrænse point tabet til konkurrenterne. Med 44 point på kontoen, lykkedes missionen, og den indsats gav ham samtidigt dagens Skullcandy fighterpris.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page