top of page

Guldkampen spidser til

Anden afdeling af 24MX DM-A serien blev kørt på Nisseringen ved Næstved i dag, og for kørerne blev det en hård dag på kontoret, som startede ud i et blændende solskin, men endte i ren pladder. I MX1 klassen tog lokale Nikolaj Larsen en ordentlig skalp i point jagten på den førende Stefan Kjer Olsen. I MX2 klassen har Kasper Jensen overtaget føringen, mens lokale Benjamin Strate holdte sig inde i guldkampen.

MX1 klassen

I MX1 klassen delte Stefan Kjer Olsen og Nikolaj Larsen point i toppen, da de tog en heat sejr hver på dagen, og med Olsen som vinder af sidste heat, blev han kåret som samlet vinder på dagen. Pladsen som nr. 2 gik selv sagt til Nikolaj Larsen, mens en utroligt godt kørende Kim O. Sørensen snuppede den sidste plads på podiet, som nr. 3 på dagen.

I det samlede mesterskab betyder det, at Stefan Kjer Olsen stadigvæk fører mesterskabet foran Kim Sørensen, men Nikolaj Larsen tog et kæmpe spring op ad rangstigen, fra sin tidligere 7. plads til en nuværende 3. plads, og Nikolaj ser dermed ud til, at have kørt sig ud af den skulderskade, som drillede ham ved sæson start.

MX2 klassen

Mathias Gryning trak det længste strå i kampen om point i MX2 klassen, og stod for første gang i karrieren øverst på podiet, som dagens vinder i 24MX DM-A serien. Ved siden af ham stod Kasper Jensen som nr. 2 på dagen, og den sidste placering som nr. 3 gik til Mathias B. Jørgensen.

I den samlede placering i mesterskabet, er det de samme navne der topper listen, men her med Kasper Jensen som nr. 1, Mathias Grynning som nr. 2 og Mathias Jørgensen som nr. 3.

Thomas Kjer Olsen, der på forhånd var udset som favorit på dagen, måtte desværre udgå med en skadet finger i andet heat, men inden da, havde han nået at vinde dagens første heat. Lokale Benjamin Strate måtte også i jorden et par gange, men han fik tilkæmpet sig en placering som nr. 4 på dagen, hvilket også er hans placering i mesterskabet.

Support klassen

Dagens support klasse var de firhjulet Quad kørere, og med omgangs-tider der for de bedstes vedkommende lå på samme niveau som solo kørernes, var de med til at imponerer et talstærkt publikum. Casper Holm snuppede sejren på dagen foran Henrik Mogensen og Erik Kristensen, og når der den 15. juni køres anden tredje afdeling i DM serien i 24MX DM-A serien i Randers, er det igen Quad der er support klasse.

Skullcandy fighterprisen til Island

Islandske Eythor Reynisson deltog også i dagens åbne danske mesterskab på Nisseringen, og rejsen fra Island til Næstved fortjener næsten en fighterpris i sig selv, men Eythor biddrog i den grad også til spændingen i selve løbet. Eythor fik henholdsvis en skidt og en god start i de to heat, og var begge gange med til at skabe spænding om placeringerne i feltet. Samlet på dagen sluttede han som nr. 10.

MX1 Samlet 24MX DM-A stilling:

1 Stefan Kjer Olsen Kawasaki 177

2 Kim O. Sørensen Kawasaki 164

3 Nikolaj Larsen Honda 153

4 Nicolai M. Hansen Suzuki 147

5 Nichlas Frandsen Yamaha 135

MX2 samlet 24MX DM-A stilling:

1 Kasper Jensen Yamaha 156

2 Mathias Gryning Suzuki 150

3 Mathias B. Jørgensen KTM 148

4 Benjamin Strate Kawasaki 140

5 Kasper Munk KTM 124

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page