top of page

Jubelsang i en regntid – Kaduuz Racing

Regn var der lovet. Og regn var hvad vi fik. Anden afdeling af DM i motocross i Næstved blev en våd, glat og pløret fornøjelse. Men da først mudder og spejlglat pladder var tørret af ansigter, hænder og tøj, så afsløredes de brede smil inde på den anden side. For selvom elementerne havde besluttet sig for at køre med og Moder Natur viste sig fra en prøvende side, så var der gule gyldne glimt i regntågerne. Kaduuz Racing var taget til Sydsjælland for at gøre det bedre end ved indledningen i Holstebro, og alle mand var klar til at tage arbejdshandskerne på. Kørerne var fokuserede. Og hele teamet var klar med supporten. En support der endte ud med hænder i vejret og klapsalver på rad.

Mathias Gryning var nemlig dagens helt store oplevelse, da han kom tilbage efter et uheldigt første heat og vandt andet heat på den glatte hårdbane. Det var samtidig nok til at vinde samlet på dagen i MX2, og Kaduuz Racings #134 var derfor ikke til at skyde igennem. Det var nemlig første gang at han vandt en afdeling. Og det betød samtidig at han skød fra syvendepladsen i tabellen og op som nr. 2 – blot 6 point fra spidsen og den røde nummerplade.

Det var dog ikke kun Gryning der viste klasse i MX2, også Andreas Hansen beviste at han er med til DM for at være en faktor. Efter et uheld i første heat kørte Andreas en fænomenal tredjeplads hjem i andet heat. Og det i hans første løb for teamet og som A-kører overhovedet. Super flot og så overraskende at hovedpersonen selv ikke rigtig forstod hvad der skete da han blev interviewet efterfølgende.

Nicolai M. Hansen sørgede også for at holde sig til i MX1, og Kaduuz Racings styrmand med det velkendte 2-tal på ryggen, kørte en klog afdeling i Næstved. En samlet fjerdeplads blev det til uden nævneværdige fejl, og Nicolai er derfor stadig i kamp om både metal og mesterskab.

Kaduuz Racing havde en sjov, spændende, våd, kold, skøn, gylden, vild, kanon og helt igennem god dag i Næstved sammen med Danmarks bedste. Nu glæder vi os bare til næste afdeling i Randers, hvor der forhåbentlig bliver en lige så god omgang race til folk og fæ. (Bare moderat mindre vådt. Hører I efter deroppe?)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page