top of page

Stabile forbedringer trods hårde odds - JØ Arts

Søndagens race i Næstved blev krydret med en heftig cocktail fra vejrgudernes bar, men dette til trods formåede alle 5 kørere i J. Ø. Arts Racing at forbedre deres resultater i forhold til 1. afdeling i Holstebro.

Her i hans første sæson som A-kører, kæmper Daniel Randrup bravt for at levere gode, men ikke mindst stabile resultater, og efter søndagens løb er han nu avanceret 4 pladser i den samlede stilling.

Køreren med MX2-klassens højeste nummer (#999, red.) Emil Jepsen, er kommet flyvende i gang med 2014-sæsonen i både B-klassen, som han pt. fører, men også i A-DM, hvor han har vist både fart og stabilitet i sæsonens første 2 afdelinger. Emil ligger nu på en flot 12. plads i den samlede stilling, med kun 3 point op til den førende B-rival, Glen Meier.

Med mere fart og fokus til 2014 er Jonas Larsen kommet godt i gang med dette års A-DM, og med en godkendt 6. plads i den samlede stilling er han fuld af selvsikkerhed omkring resten af sæsonen.

Ny i teamet til 2014 er Micki Dahl, der med sin store styrke, kondition og udholdenhed følger godt med den etablerede del af feltet. Micki forbederede sit resultat med 4 placeringer fra Holstbro til Næstved og ligger nu på en flot 10. plads i den samlede stilling, og ambitionerne for resten af sæsonen er minimum at blive netop indenfor top 10, men med fokus på fortsat forbedring.

Som den ukronede konge af Nisseringen viste Nikolaj Larsen i søndags at hans skadespause fra vinter er en saga blot. Med intens fightervilje og enorm opbakning fra hjemmepublikummet satte han alle andre i første heat, og kæmpede en brav kamp om med SKO om topplaceringen i 2. heat. Med udgangspunkt i en 3. plads i den samlede stilling er der kun en ting at sige om Nikolaj: “He’s back!”

Nu ser hele teamet fortrøstningsfuldt og ambitiøst frem mod et godt race i Randers om 3 uger. Vi ses!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page