top of page

Med hiv og med sving – Kaduuz Racing

Tredje afdeling af DM i Randers blev en solbeskinnet, kantet og lettere blandet affære. Solstråler til de dunede kinder, let med- og modvind til de gule, og massevis af gode jyske motocross-fans, der var på pletten for at se Danmarks bedste dyste om kap med hinanden. Og dystet det blev der. Til den store guldmedalje. For verdens bedste sport, viste sig fra sin bedste side, og der var drama og dueller for alle pengene. Fra de gråhårede til selv den mindste knøs, kunne de gyse og juble med på lægterne. Og midt i det hele stod den gule armé og prøvede at navigere med gassen som ror.

Mathias Gryning havde ikke heldet. Men så var det godt at han var dygtig i stedet. For efter en fjerdeplads i første heat, var det en tændt Mathias der ville tage revanche i andet, og angribe den røde fornummerplade. Men han blev fanget af et startstyrt, og måtte i stedet køre sig op igennem feltet. Det gjorde han så godt at han blev samlet 5’er på dagen, og samtidig rykkede han endnu tættere på seriens førsteplads. Kun et enkelt point skal han hente!

Nicolai M. Hansen har kigget lidt efter sin form i årets første par afdelinger, men selvom det blev til endnu en fjerdeplads i Randers, så havde Nicolai genfundet lidt af det tabte undervejs. Især i andet heat hvor han tog tredjepladsen, og kunne glæde sig over at konkurrenterne nu er i sigte og inden for rækkevidde. Mors og Slagelse venter på Kaduuz Racings lange styrmand.

Rasmus Krogh Jørgensen var lænket til sin sygeseng efter operation i fødderne og Andreas Hansen plejede sin skadede skulder, men vi krydser fingre for at begge drenge er tilbage på maskinerne og i front snartligst!

Flot dag, flot race og godt kæmpet alle gule gutter. Kom bare med Mors!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page