top of page

Andreas Hansen tilbage igen

...og det er desværre anden gang i år vi har måttet sige det. Andreas har nemlig været uheldig med skader i 2014-sæsonen, der ellers skulle være hans første hele som A-kører. Imponerende kørsel i Næstved er det dog blevet til, og selvom resultaterne ikke helt var med ham i den forgangne weekend på Mors, så var han dog glad for at være tilbage. Andreas fortæller lidt mere om sin weekend her.

Andreas Hansen: "Det gik okay på Mors, især når man tænker på, at det er første gang jeg kørte løb efter min skade. I første heat fik jeg en dårlig start, og var en 26 stykker, men jeg kørte mig op som omkring 12'er. Derfra gik det så ned ad bakke. Armpumpen satte ind, og jeg måtte lade mig falde ned på en 24. plads. I andet heat var jeg nummer 4 fra start, og jeg lå og kæmpede med de hårde gutter til at starte med. Så måtte jeg dog lige en tur i mudderet og så var det løb kørt. Alt i alt en god træning og jeg er bare positiv over at jeg gennemførte og kom tilbage!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page