top of page

DM-A top 10 - Rundown

DM-A sæsonen er på vej til sit klimaks - FINALEN! Slagelse Motocross Arena venter på søndag, og for at bygge stemningen lidt op, så løber vi lige top 10 i begge klasser igennem - visuelt for jeres skyld - så du er helt klar til hvad der skal gå for sig i weekenden. Det har været en fantastisk DM-A sæson i år, og hvis finalen bliver bare halvt så spændende som de andre afdelinger, så er der lagt op til et godt show.

MX1

1. Stefan Kjer Olsen.jpg

1. Stefan Kjer Olsen

Stefan har været mest stabile mand i toppen af MX1-serien, og samtidig den hurtigste ved flere lejligheder. Den samlede sejr i Holstebro, Næstved og på Mors har efterladt ham på toppen af tabellen.

2._Kim_Sørensen.jpg

2. Kim Sørensen

Kim har i 2014 været nærmeste udfordrer til Stefan Kjer Olsen, og det kulminerede under sidste runde på Mors, hvor han vandt sit første MX1-heat.

3. Nicolai M. Hansen.jpg

3. Nicolai M. Hansen

Den tidligere mangedobbelte mester har kæmpet for at finde melodien i år, og selvom det er blevet til et par samlede tredjepladser, så viste Nicolai for alvor formatet i sidste heat på Mors.

4. Nichlas Frandsen.jpg

4. Nichlas Frandsen

Nichlas har måske været den største overraskelse i år. Tilbage efter en pause fra motocross, var der vidst ingen der havde regnet med at han ville være så langt fremme imod slutningen. Sikre præstationer har banet vejen.

5. Morten Lilholt.jpg

5. Morten Lilholt

Lilholt er altid med fremme. Og det har indtil videre bragt ham helt op på den samlede femteplads i årets DM-A serie.

6. Tonni Andersen.jpg

6. Tonni Andersen

OB-kæmpen kan endnu. På baggrund af bjørnestærke indsatser og fænomenale starter, indtager Tonni den samlede sjetteplads.

7. Nikolaj Larsen.jpg

7. Nikolaj Larsen

Nikolaj er den eneste der har vundet en afdeling udover Stefan Kjer Olsen, og det var i Randers den kom i hus. Nikolaj har haft alverdens uheld, og kæmpede med skader og det der ligner igennem hele sæsonen. Og det er også det der har sendt ham ned på syvendepladsen.

8. Rasmus Johansen.jpg

8. Rasmus Johansen

Fynboen på Yamahaen er en fast bestanddel af toppen af dansk motocross. Og selvom der har været enkelte uheld, så har Rasmus holdt sig til, og det er også det der har holdt ham på ottendepladsen.

9. Simon Wulff.jpg

9. Simon Wulff

Wulff har ikke haft den sæson han drømte om. Han har i mange år været top 5-materiale hver gang, men det er som om at heldet har forladt ham. En niendeplads skal forbedres i Slagelse.

99. Micki Dahl.jpg

10. Micki Dahl

Micki har indtil videre hentet gode point hver gang. Og det er også det der har bragt ham helt ind i top 10. En placering som han nok vil gøre meget for holde fast i.

MX2

1. Kasper Jensen.jpg

1. Kasper Jensen

Kasper har rutinen. Nemmere kan det ikke siges. Erfaringen har taget veteranen fra Sønderborg langt, og han har stort set ført alle runderne igennem. Et par andenpladser og konstant kørsel har taget ham hele vejen.

2. Mathias Gryning.jpg

2. Mathias Gryning

Mathias vandt sin første DM-A afdeling nogensinde i Næstved, og han er samtidig den eneste i den samlede top-10, der faktisk har vundet en afdeling i år. Syv point halser han efter i den samlede stilling, inden opgøret på hjemmebanen.

3. Benjamin Strate.jpg

3. Benjamin Strate

Benjamin har fået styr på sagerne. De voldsomme uheld er væk, og i stedet er han i spil til titlen. Der er lidt point op til toppen, men alt er bestemt stadig åbent.

4. Kasper Munk.jpg

4. Kasper Munk

Rutinerede Munk er altid på pletten. Med sikker stil og erfaring, og med et godt resultat fra Randers at bygge det hele på. Kasper hænger i.

5. Jonas D. Larsen.jpg

5. Jonas D. Larsen

Jonas har i glimt vist formatet i år, og er for alvor en vi skal vænne os til at se i top 5. Desværre kan han ikke forsvare sin femteplads, da en skade holder ham ude i Slagelse.

6. Rasmus Lynggaard.jpg

6. Rasmus Lynggaard

Rasmus har kæmpet for at finde melodien, men på hjemmebanen på Mors, var han tilbage i den øverste ende af tabellen. To gode heat hjalp ham på hans fremmarch i den samlede stilling.

7. Martin Hansen.jpg

7. Martin Hansen

Martin har været på pletten hver gang. Som fast bestanddel af top 10, men stadig havde manden fra NMK nok håbet på mere. Et godt kendskab til Slagelse Motocross Arena kan måske ændre på den sag?

8. Emil Jepsen.jpg

8. Emil Jepsen

På trods af sin fortsatte status som B-kører, så har Emil Jepsen prøvet det meste. Kodeordet for ham har været stabilitet i DM-A, og det har bragt ham langt.

9. Thomas Rasksen.jpg

9. Thomas Rasksen

Rasksen startede sæsonen ud på en 2-takter, og åbnede mange øjne ved nogle feberpræstationer i enkelte heat. Lidt uheld har der dog også været, og det betyder at Thomas indtager niendepladsen.

99. Nicolaj Damsgaard.jpg

10. Nicolaj Damsgaard

Nicolaj har sneget sig ind i top 10, men havde nok håbet på mere. Han er en der har prøvet at være helt oppe i toppen. Men han har stadig Slagelse til at indhente lidt af det forsømte.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page