top of page

PRM: Sidste tæppefald – Kaduuz Racing

Vi har været der før. Vi har ventet længe. Vinden dufter af opgør. Det glimter gyldent i det fjerne. Den er på vej. Stor, pompøs, pragtfuld. FINALEN! DM-A serien skal afgøres. Slagelse Motocross Arena bliver årets sidste stop, og det bliver et brag der kommer til at kunne måles på Richter-skalaen. Kaduuz Racing er klar. Med gule cykler, gammeldags gåpåmod og en ide om aldrig at give op. Medaljer er en mulighed. Guldet også. Hvor rouletten lander, ved vi på søndag. Game. On.

Mathias Gryning har kæmpet for guldet hele sæsonen. Det er syv point væk i MX2-klassen, så alt er stadig åbent. Kan Mathias holde hovedet koldt på hjemmebanen, så er der en chance. Mathias vandt sit livs første DM-A afdeling i år, så han har bevist at han kan stå distancen.

Nicolai M. Hansen var tilbage i sin vanlige stil i andet heat på Mors. Det rakte til en tredjeplads på dagen, men Nicolai vil gerne slutte af med manér. Han har engang haft hjemmebane i Slagelse, og selvom han ikke var med da der blev kørt der sidste år, så hold øje med #2. Han er altid god for en fight.

Andreas Hansen var lige kommet tilbage efter skade på Mors, og det er her han skal arbejde videre fra. Vi ved han har farten, så nu er det bare med at genfinde formen.

Ellers er der ikke så meget at sige. Svarene står skrevet i den bløde muld uden for Slagelse, og der skal gule baghjul til for at grave dem frem. Kaduuz-drengene vil i hvert fald gøre deres for at gøre dagen til noget særligt, og give de andre deltagere og publikum noget for deres penge!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page