top of page

Våd motocross finale

Søndagens finale afdeling i 24MX DM Motocross serien, blev en overordentlig våd en af slagen, men i sidste ende blev medaljerne delt ud i Slagelse, og guldet i både MX1 og MX2 klassen kom på sønderjyske hænder. Stefan Kjer Olsen blev danmarksmester i MX1 klassen, mens det var Kasper Jensen der blev danmarksmester i MX2 klassen.

Dommer Parmo Nielsen måtte midt på dagen træffe den tunge beslutning, at aflyse de resterende heats pga. regn, og der blev derfor kun kørt et heat i henholdsvis MX1 og MX2 klasserne.

MX1 klassen

I MX1 klassens heat, var det Slagelse køreren Nicklas Frandsen der rundede som nr. 1 efter første omgang, men derefter gik Stefan Kjer Olsen i front, og han førte sikkert resten af heatet, indtil han kunne køre i mål som vinder. Nr. 2 blev Søren Liljegren fra Padborg foran Nicolai M. Hansen fra Silkeborg.

Det resultat satte tingene fuldstændigt på plads, og efter at have ført mesterskabet igennem hele sæsonen, kunne Stefan Kjer Olsen lade sig kåre som danmarksmester 2014. kim O. Sørensen fra Fjerritslev blev nr. 4 i heatet i Slagelse, og det var nok til, at han kunne lade sig hylde som sølvmedalje vinder i mesterskabet, mens bronzemedaljen gik til Nicolai M. Hansen.

MX2 klassen

I MX2 klassen prøvede Kasper Jensen, at gøre det let for sig selv, ved at tage starten, men nordmanden Lasse Christoffersen gik på et tidspunkt i front, og Kasper måtte derfor kæmpe i mudderet fra Hans baghjul. Det lykkedes imidlertid for Kasper at vinde heatet foran Lasse, og med titeludfordreren Mathias Gryning fra Slagelse som nr. 3.

Med det resultat var det også Kasper Jensen, der fik laurbærkransen om halsen, som det synlige bevis på, at han er danmarksmester 2014 i MX2 klassen. Sølvmedaljen gik lige så sikkert til Mathias Gryning, mens bronzemedaljen gik til Benjamin Strate fra Sakskøbing.

Skullcandy fighterprisen

Samtlige kørere på banen kandiderede til dagens fighterpris, efter deres kamp med vandmasser og mudder, men i sidste ende blev det Rasmus Lykke fra Outrup der fik overrakt prisen. Det fik han efter at være startet ud i den bageste halvdel i feltet, men alligevel køre sig frem til en 6. plads i mål – og så tilmed på en 2-takts motorcykel, mod resten af feltets 4-taktere.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page