top of page

PRM: Finalefest i pladderland – Kaduuz Racing

Der var lagt op til et brag. En kamp. En fest. Men det blev et mudderbad i stedet. Sidste runde af de danske mesterskaber 2014 i motocross, var kommet til Slagelse for at se de sidste episke dueller finde sted. Men fra oven ville sluserne det anderledes. Regn i kaskader gjorde banen til et mudderhul fra en anden dimension, og selvom der blev kørt det første heat, så var tilfældighederne med på spil. Kaduuz Racing kæmpede imod vandmasserne, og heldigvis viste de gæve gule gangere sig perfekte som båd-surrogater og fik fragtet Mathias Gryning og Nicolai M. Hansen sikkert igennem, til ædelt metal til slut. Alle mand stod i regnen og heppede, på en finaledag, hvor vejret igen var med til at ødelægge det for alle.

Mathias Gryning havde håbet på et skud imod guldet, men fra morgenstunden stod banen under vand. Det ændrede spillereglerne, og da andet heat endte med at blive aflyst, så måtte Mathias tage til takke med en sølvmedalje. Der er heldigvis en sæson igen næste år, hvor det kunne stå guld på menuen. Det gør der i hvert fald, hvis det står til Mathias selv.

Nicolai M. Hansen tonsede igennem pladderbaljen, og kunne til slut tage tredjepladsen på dagen og derved også den samlede tredjeplads i MX1-klassen. Ikke helt tilfredsstillende for Nicolai, der først begyndte at blive tilfreds med sin kørsel hen imod slutningen af sæsonen. Men, men, men, en god vintertræning hen imod 2015, så kan han stadig være med. Titler er han stadig sulten efter!

Andreas Hansen havde problemer med sygdom, og valgte at sidde over i Slagelse. Ligesom 75 % af det øvrige felt. Andreas er klar til at give sig fuldt ud næste år, og forhåbentlig denne gang uden uheldige skader.

2014 DM-sæsonen er nu i bogen, og der skal siges tak til alle der har støttet og heppet på Kaduuz Racing igennem året. Og tak til alle konkurrenter, for at gøre dansk motocross til noget helt specielt.

Til slut en tak til alle sponsorer, der har lige så stor andel i medaljerne. Uden jeres hjælp, kunne det ikke lade sig gøre.

Tak for i år. Vi er med på den værste til næste år!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page