top of page

85cc & 125cc som support ved 24MX DM-A

I sidste uge blev det offentliggjort, hvilke baner der skal afvikles 24MX DM-A på i 2015, og nu er det også fastlagt, hvilke klasser der skal deltage som support klasser til serien der afvikles i MX1 og MX2.

I 2015 bliver det skiftevis A85cc og B125cc der skal køre med som support klasser til 24MX DM-A serien, og der bliver dermed en god synergi effekt fra support klassernes talenter, til de kørere der i fremtiden bliver en del af enten MX1 eller MX2 klasserne i 24MX DM-A.

Dermed har de danske teams også en mulighed for, at holde et vågent øje med kommende talenter, som de kan spotte på et forholdsvis tidligt tidspunkt - og evt. lave aftaler med.

Landstræner Mikkel Caprani er godt tilfreds med, at det netop er disse 2 klasser der skal køre med som support klasser ved 24MX DM-A:

- Det passer godt ind i det arbejde jeg laver, hvor der er størst fokus på de unge talenter. Nu er der virkelige gode muligheder for, at få prøvet kræfter ved de lidt større løb, når vi både har talenterne med ved 24MX DM-A, og vi har 2 EM 65/85cc afdelinger på dansk grund, siger landstræneren.

Præcise datoer for 24MX DM-A og support klasser kommer snarest.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page