top of page

Lidt lyd fra Mathias Gryning

DM-sæsonen var ikke mere end lige overstået, før end at sølvvinderen i MX2 - Mathias Gryning - måtte under kniven for at udbedre en skade i ryggen. Den er han så småt ved at komme sig over, og ser nu frem imod den kommende sæson 2015. Men hvad er hans planer til næste år?

Mathias Gryning: "Jeg blev opereret for godt to måneder siden for en diskusprolaps, og det går den rigtige vej. Men det kan vel aldrig gå stærkt nok for en crosskører? Jeg er begyndt at træne på min fysiske form med min træner Emil Larsen, som jeg fortsætter samarbejdet med næste år. Jeg går ikke og laver det helt store - udover at passe min skole og træning. Jeg venter kun på at få grønt lys fra fysioterapeuten, så jeg kan komme ud og trille lidt igen. Hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Men der går desværre nok en måneds tid endnu. Så efter nytår vil der være styr på det hele og så vil jeg begynde at forberede mig på den nye sæson - som bringer forhåbentligt nye og bedre resultater! Jeg vil rigtig gerne køre fuld EM-serie, men da det er lidt kompliceret, med teams osv, skal vi finde økonomien til det. Men i hvert fald vil jeg være at finde til enkelte EM-afdelinger, og så selvfølgelig ADAC og DM. Til sidst vil jeg gerne takke alle som har hjulpet mig, bakket mig op og heppet på mig - venner, familie, fans og ikke mindst alle mine sponsorer. Tak alle sammen".

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page