top of page

Strate efter samme opskrift i 2015

Benjamin Strate kørte en placering som nr. 3 hjem til DM MX2 i år, og selvom 2015 så småt står for døren, så venter han til det nye år med at gå all-in på træningsfronten. Derved ikke sagt at der dog ikke trænes på livet løs. Farverne forbliver de samme for Benjamin næste år, og vi spurgte ham til hvad han får tiden til at gå med i øjeblikket.

Benjamin Strate: "Jamen jeg arbejder meget for tiden. Det hele koster penge, så der skal også skillinger ind! Men udover det, træner jeg næsten hver weekend. Jeg når ikke meget andet end job, skruning af MX og kondi-boksning/styrketræning, så jeg kan holde mig igang til første januar, hvor jeg for alvor går igang med træning. Der er ingen grund til at gå 100% til den lige nu, når der er så meget julemad man spiser. Jeg skal køre for Kawasaki Danmark igen næste år, som jeg er rigtig glad for, og så skal jeg være i team hos Hermansen . Så jeg ser bare frem til at gøre det så godt jeg kan, og så ses vi i Næstved og ser hvad der sker. God jul og godt nytår derude!"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page