top of page

Frederik Goul med en supercross-plan

Frederik Goul Jensen har haft en sæson fuld af blandede bolsjer, men når det kommer til supercross, så befinder han sig som en fisk i vandet. Det er da også derfor han er en del af årets ADAC Supercross, hvor der i skrivende stund mangler to runder. Vi spurgte ham om hvad han går og får tiden til at gå med, og hvad næste sæson kommer til at byde på.

Frederik Goul: "Lige nu går tiden med at få kondien og styrken helt på plads til 2015, samt at få de sidste sponsorer på plads. Og så kører jeg jo den tyske ADAC SX-serie. Næste år skal jeg køre i A-MX1 igen, på en Suzuki 450, som jeg er rigtig glad for. Jeg føler at min fart er bedre på den, og Jesper Kjær Jørgensen skal hjælpe mig hele sæsonen igennem! Hvem jeg skal køre for i 2015 er ikke på plads endnu.

Jeg skal køre hele A-DM serien, hvor der satses på at blande sig i toppen, og så håber jeg på at jeg kan komme ned at køre fransk supercross til sommer. Datoerne er ikke kommet endnu, og det kommer an på dem om jeg kommer afsted. Jeg havde ellers bestemt at jeg nok ville koncentrere mig lidt mere om sx - og slappe af med det udendørs - efter alle de problemer jeg haved i år. Og efter alle de penge jeg måtte smide i, der tabte jeg lidt lysten til det. Men efter at alle de søde og dejlige sponsorer jeg har, virkelig vil hjælpe mig, så er lysten til at køre lige så stille kommet igen. Så jeg har valgt at den i år skal have en skalle og jeg vil vise hvor jeg hører til!

Mit ADAC SX går også godt. Vi har kørt 2 afdelinger indtil videre, og farten bliver bedre og bedre for hver gang. Jeg kører for KMP Honda i SX2-klassen, i samarbejde med Jens fra JØ Service, som har være så flink at låne mig en cykel til det. Jeg synes det er rigtig fedt at køre supercross. Det er lidt mere min stil. Vi har 2 afdelinger tilbage, hvor jeg håber på nogle finalepladser, og så står den på sx i Boxen!"

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page