top of page

Samme rille for SKO i 2015, og dog...

Stefan Kjer Olsen vendte hjem fra VM med succes, og kunne fejre endnu et dansk mesterskab i MX1-klassen da sæsonen var omme. Derefter stod den på Motocross of Nations, og siden da er det ikke meget man har hørt til Stefan. Og det har der været en god forklaring på. Han er nemlig et del af et nyt projekt, som han selv hurtigt fortæller her, hvor vi også får hans planer for 2015.

Stefan Kjer Olsen: "Jeg laver skam ikke så meget lige nu faktisk. Jeg har nemlig været travlt optaget med at starte www.thesix.dk - som laver sædebetræk etc. - op, sammen med Rasmus [Krogh], Kasper og Rune [Kvist]. Og omkring næste år så er planerne meget de samme. Jeg forsætter på Kawasaki, og så skal jeg nok køre DM-A og ADAC Masters - akkurat som jeg har gjort i år"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page