top of page

James Stewart udelukket

Det har længe været kendt, at James Stewart blev taget i en dopingkontrol i Seattle i foråret, og derfor har ventet på en straf fra FIM, for at være blevet testet positiv for amfetamin. Senere kom det frem at det var papirarbejdet for stoffet Adderall - der gives til ADHD-patienter - der skulle være kikset for James. Nu har Yoshimura Suzuki sendt en pressemeddelelse ud, hvor det meddeles at straffen er kommet, og at den "får store konsekvenser for James Stewarts og Yoshimura Suzukis 2015 sæson". Man meddeler også at man fortsat bakker op om sin kører og vil hjælpe ham igennem til det sidste. Selv er James meget skuffet, men det meldes ud at man overvejer en appel kraftigt. Men tiden løber ud for JS7.

Meget er uden tvivl foregået i kulissen og ude af offentlighedens søgelys, og vi skal sige, at pressemeddelelelsen ikke kaster lys over hvor voldsom og hård straffen er. Vi følger sagen.

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page