top of page

Favoritsejr og overraskelse - AMA SX

Der er blevet ventet. Der er blevet gisnet. Der er blevet håbet. Og der er blevet gættet. Men i går var ventetiden endelig forbi. AMA Supercross 2015 blev sparket i gang for fuld musik og for fulde huse i Anaheim, og det blev som altid et brag af en fest. Vi har resultater og videoer fra finalerne til jer!

450 Class

Da feltet tonsede ud over stepperne i Anaheim, var der en del flere øjne end normalt på Suzukien med nummer 94. Presset var på Ken Roczen, der dog leverede som en mester. Han styrede sikkert sin RCH Suzuki til sejr og fører nu løjerne an, foran Jason Anderson og Trey Canard. Ryan Dungey og Andrew Short sørgede for KTM'er i top 5.

Resultat, A1:

1. Ken Roczen - Suzuki

2. Jason Anderson - Husqvarna

3. Trey Canard - Honda

4. Ryan Dungey - KTM

5. Andrew Short - KTM

6. Justin Barcia - Yamaha

7. Weston Peick - Yamaha

8. Broc Tickle - Suzuki

9. Mike Alessi - Suzuki

10. Chad Reed - Kawasaki

250 Class

At gætte vinderen i den lille klasse, har været som at skyde i blinde. Men at det var Jessy Nelson der skulle løbe med det, var der nok ikke mange der havde troet. Zach Osborne og Tyler Bowers sluttede en overraskende top 3 af, og det lover godt for den fortsatte spænding. Justin Hill og Aaron Plessinger lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, A1:

1. Jessy Nelson - KTM

2. Zach Osborne - Husqvarna

3. Tyler Bowers - Kawasaki

4. Justin Hill - KTM

5. Aaron Plessinger - Yamaha

6. Shane McElrath - KTM

7. Cooper Webb - Yamaha

8. Alex Martin - Yamaha

9. Josh Hansen - Kawasaki

10. Michael Leib - Honda

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page