top of page

To nye vindere - AMA Supercross

Årets AMA Supercross er i gang for fuld musik (heldigvis), og i går var feltet så rykket en tur til Arizona. Nærmere bestemt Phoenix, hvor de ting vi så under første afdeling, for alvor skulle stå deres prøve. Og et festfyrværkeri var hvad vi fik! Vi har resultater og video til jer.

450 Class

I den store klasse ryddede Ken Roczen bordet i Anaheim, og den eneste der så ud til at kunne matche hans omgangstider, var evighedsrivalen, Eli Tomac. I Anaheim væltede Tomac, men i Phoenix var det en anden sag. Her løb han nemlig med sejren foran Roczen, der henviste Dungey til tredjepladsen. Weston Peick og Davi Millsaps lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Phoenix:

1. Eli Tomac - Honda

2. Ken Roczen - Suzuki

3. Ryan Dungey - KTM

4. Weston Peick - Yamaha

5. Davi Millsaps - Kawasaki

6. Jason Anderson - Husqvarna

7. Andrew Short - KTM

8. Trey Canard - Honda

9. Jake Weimer - Kawasaki

10. Chad Reed - Kawasaki

Samlet:

1. Ken Roczen - 47p

2. Ryan Dungey - 38p

3. Jason Anderson - 37p

250 Class

Sidste uge var Jessy Nelson dagens helt, og han forsvarede sin røde nummerplade godt i Phoenix. Men det var altså Cooper Webb der var bedst til slut, og så var der jubel hos Yamaha. Malcolm Stewart tog sig af andenpladsen, og henviste altså Nelson til tredje. Tyler Bowers og Aaron Plessinger tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Phoenix:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Malcolm Stewart - Honda

3. Jessy Nelson - KTM

4. Tyler Bowers - Kawasaki

5. Aaron Plessinger - Yamaha

6. Justin Hill - KTM

7. Zach Osborne - Husqvarna

8. Shane McElrath - KTM

9. Zach Bell - Husqvarna

10. Tommy Hahn - Honda

Samlet:

1. Jessy Nelson - 45p

2. Cooper Webb - 39p

3. Tyler Bowers - 38p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page