top of page

Anden gang Anaheim - AMA SX

Angel Stadium i Anaheim er et sted vi besøger mange gange i løbet af en AMA supercross-sæson. I år tre gange. Og i aftes var tælleren stoppet ved to, da feltet for anden gang tørnede ud i Anaheim, og der blev som altid gået til stålet fra start. Men som det altid er tilfældet ved tredje runde af en serie, så begynder vi nu at kunne ane både mønstre og tendenser... Vi har resultater og video til jer!

450 Class

Ken Roczen og Eli Tomac havde vundet en hver inden A2, men Roczen har altid haft tendens til at være mest stabil af de to. Og den tendens viste sig at holde stik i Anaheim for anden gang. K-Roc tog årets tredje sejr - hans anden - og det gjorde han for næsen Ryan Dungey og Eli Tomac. Justin Barcia tog fjerdepladsen, imens Broc Tickle sørgede for to gange top 5 til RCH Suzuki.

Resultat. A2:

1. Ken Roczen - Suzuki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Eli Tomac - Honda

4. Justin Barcia - Yamaha

5. Broc Tickle - Suzuki

6. Cole Seely - Honda

7. Jason Anderson - Husqvarna

8. Dean Wilson - KTM

9. Davi Millsaps - Kawasaki

10. Blake Baggett - Suzuki

Samlet:

1. Ken Roczen - 72p

2. Ryan Dungey - 60p

3. Jason Anderson - 51p

250 Class

Cooper Webb kom dårligt fra start, men rettede op på det sidste weekend i Phoenix, med sin første sejr nogensinde. Og det var ikke bare en enlig svale. I Anaheim for anden gang var han nemlig igen flyvende, og sikrede sig sejren foran Tyler Bowers og Justin Hill. Det betyder at Webb også kører sig i spidsen i den samlede stilling. Zach Osborne og Malcolm Stewart lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, A2:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Tyler Bowers - Kawasaki

3. Justin Hill - KTM

4. Zach Osborne - Husqvarna

5. Malcolm Stewart - Honda

6. Jessy Nelson - KTM

7. Josh Hansen - Kawasaki

8. Alex Martin - Yamaha

9. Tommy Hahn - Honda

10. Shane McElrath - KTM

Samlet:

1. Cooper Webb - 64p

2. Jessy Nelson - 60p

3. Tyler Bowers - 60p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page