top of page

Texas two step - AMA SX


Lørdag aften var interessant. Ikke bare fordi at vi var røget til Arlington, Texas. Men også fordi vi skulle tage hul på 250 East-klassen. Og det blev bestemt en så spændende aften som vi havde håbet på fra starten af. Resultater her. Video kommer op når vi finder det.

450-class

De har prøvet at give Ryan Dungey kælenavnet, "The Diesel". (Efter noget sjovt med hans pålidelighed). Men det synes vi nu ikke er så flatterende. Slet ikke for en kører af hans kaliber. "Captain Consistent" var nemlig stærkt kørende i Texas, og endte med at vinde finalen, ved at føre fra start til slut. Ken Roczen tabte derfor terræn med sin andenplads, imens Trey Canard tog sidste podieplads. Blake Baggett og Andrew Short lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Arlington:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Ken Roczen - Suzuki

3. Trey Canard - Honda

4. Blake Baggett - Suzuki

5. Andrew Short - KTM

6. Jason Anderson - Husqvarna

7. Eli Tomac - Honda

8. Josh Grant - Kawasaki

9. Broc Tickle - Suzuki

10. Cole Seely - Honda

Samlet:

Ryan Dungey - 152p

Ken Roczen - 140p

Trey Canard - 129p

250 East-class

Der var rigtig mange der inden start havde Marvin Musquin som favorit, og Marvin leverede fornemt. Han sørgede derfor for en perfekt aften for KTM med sin sejr. Den forsvarende mester Bogle tog sig af andenpladsen, imen Joey Savatgy debutterede for Kawasaki med en tredjeplads. Jeremy Martin og Matt Lemoine tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Arlington:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Justin Bogle - Honda

3. Joey Savatgy - Kawasaki

4. Jeremy Martin - Yamaha

5. Matt Lemoine - Kawasaki

6. Vince Friese - Honda

7. RJ Hampshire - Honda

8. Arnaud Tonus - Kawasaki

9. Martin Davalos - Husqvarna

10. Kyle Peters - Honda

Samlet:

Marvin Musquin - 25p

Justin Bogle - 22p

Joey Savatgy - 20p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page