top of page

Se Supercross fra Atlanta


Mange af jer søde personer, har tippet om at man ved at hente et lille program, kan se supercross fra USA hver gang - også løbet. Det har vi prøvet at koge ned så alle kan få glæde af det. Du finder guiden og de links du skal bruge lige her, sammen med linket til live træning - som du kan se uden videre. (Træningen starter omkring 18.50 og løbet klokken 01.00 dansk tid). Vi håber I får set noget SX. NB: Vi har ikke afprøvet det selv, men lad os prøve sammen, og se om det ikke kan virke. #Supercrosstilfolket

Instruktion til hvordan du henter og bruger Hola, så du kan se Live Stream fra selve løbet. (Tak til Nicklas fra Motocrossinaction.com)

Og så finder du selve live streamet til løbet her: http://new.livestream.com/SupercrossLIVE/events/3824099

Det er lidt nørklet, men det skulle gerne virke.

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page