top of page

Atlanta'stic - AMA SX


Motocross kan gøre noget ved dig. Som tilskuer kan sporten give dig en følelse i maven af spænding, som du ikke finder andre steder. Og i Atlanta meldte den følelse sig så mange gange, at vi umuligt kunne sidde stille. Igen blev bøtten vendt helt på hovedet, da drama og overraskelser blev aftenens store temaer. Vi har video og resultater til jer.

250 Main

450 Main

450 Class

Ken Roczen havde en mareridts-aften. Et kæmpe styrt og en smertefuld fod i træningen, blev fulgt op af en dårlig start og endnu et massivt styrt i finalen. Det sendte K-Roc ned i rækkerne, og tre point var alt han fik med sig. Ryan Dungey blev derfor (igen), den der trak længste strå i titelkampen, men til slut kunne han ikke nå veteranen Chad Reed, der overraskede alt og alle ved at løbe med sejren. Trey Canard sluttede podiet af. Også Eli Tomac måtte bide i støvet.

Resultat, Atlanta 1:

1. Chad Reed - Kawasaki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Trey Canard - Honda

4. Cole Seely - Honda

5. Weston Peick - Yamaha

6. Broc Tickle - Suzuki

7. Jason Anderson - Husqvarna

8. Blake Baggett - Suzuki

9. Andrew Short - KTM

10. Josh Grant - Kawasaki

Samlet:

Ryan Dungey - 174p

Trey Canard - 149p

Ken Roczen - 143p

250 East Class

Marvin Musquin måtte kæmpe lidt mere i denne weekend. Uheldige starter og mange fejl, gjorde at den førende i den lille klasse, kom fra Atlanta med "kun" en andenplads. For Jeremy Martin kunne han ikke fange. Martin var selvfølgelig glad, da han end ikke formåede at kvale' til finalen i Atlanta sidste år. Justin Bogle tog sig af tredjepladsen.

Resultat, Atlanta 1:

1. Jeremy Martin - Yamaha

2. Marvin Musquin - KTM

3. Justin Bogle - Honda

4. Martin Davalos - Husqvarna

5. Joey Savatgy - Kawasaki

6. Vince Friese - Honda

7. Matt Lemoine - Kawasaki

8. Anthony Rodriguez - Yamaha

9. RJ Hampshire - Honda

10. Arnaud Tonus - Kawasaki

Samlet:

Marvin Musquin - 47p

Jeremy Martin - 43p

Justin Bogle - 42p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page