top of page

Daytona'tion - AMA SX


Der er mange øjne på Thailand, men mindst lige så mange var der på legendariske Daytona i går, da de amerikanske supercross-kæmper tonsede ud til endnu et showdown. Uden Ken Roczen, der skadede sin allerede skadede ankel endnu engang, og altså måtte sidde over. Men der var andre på pletten, klar til at stråle.

450 Class

Ryan Dungey er on fire. Det kan ikke siges anderledes. Manden med nr. 5 er ikke længere bare den mest stabile, men også den bedste af alle. Endnu en sejr blev det til i Daytona, og han udbyggede derved sin føring i tabellen. Eli Tomac og Blake Baggett gjorde resten af podiet ungt, imens Cole Seely og Chad Reed lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Daytona:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Eli Tomac - Honda

3. Blake Baggett - Suzuki

4. Cole Seely - Honda

5. Chad Reed - Kawasaki

6. Trey Canard - Honda

7. Jason Anderson - Husqvarna

8. Weston Peick - Yamaha

9. Davi Millsaps - Kawasaki

10. Broc Tickle - Suzuki

Samlet:

Ryan Dungey - 224p

Trey Canard - 184p

Eli Tomac - 159p

250 East Class

Marvin Musquin har indtil videre holdt sig skadesfri, og det har konkurrenterne måtte lide under. Også i Daytona. Med en sejr udbyggede MM25 sin føring i den samlede stilling. Justin Bogle og Jeremy Martin tog de sidste pladser i top 3, imens Joey Savatgy og RJ Hampshire lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Daytona:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Justin Bogle - Honda

3. Jeremy Martin - Yamaha

4. Joey Savatgy - Kawasaki

5. RJ Hampshire - Honda

6. Jimmy Decotis - Honda

7. Kyle Peters - Honda

8. Anthony Rodriguez - Yamaha

9. Mitchell Oldenburg - Honda

10. Martin Davalos - Husqvarna

Samlet:

Marvin Musquin - 97

Jeremy Martin - 85

Justin Bogle - 84

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page