top of page

Andreas Hansen bliver hvor han er


Andreas Hansen havde en noget uheldig 2014-sæson, men på trods af modgang, så leverede han et par resultater der fik øjnene op. Nu er han på vej imod 2015, og efter mange timer på cyklen i både ind- og udland, så glæder han sig til at komme i gang. Forude venter endnu en sæson for Kaduuz Racing.

Andreas Hansen: "Sæsonen nærmer sig med hastige skridt, så jeg synes selv jeg gør et godt stykke arbejde for og være klar til 2015. Lige nu får jeg kørt så meget jeg kan, og får de sidste detaljer aftalt. Min målsætning for i år er bare og have det sjovt, og gøre mit bedste. Jeg var meget uheldig sidste år, så jeg håber på at jeg kan vende det til noget positivt i år. Men som sagt jeg føler jeg er ved og være klar igen og jeg glæder mig! Jeg er så heldig og kunne fortsætte på Suzuki for Kaduuz Racing, hos Ronnie og Per. Så det er jeg rigtig glad for. Jeg føler mig også godt tilpas på cyklen, og jeg synes vi har fundet et godt setup til i år!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page