top of page

Emil Jepsen håber på forbedring


Selvom han indtog en syvendeplads, under sidste års A-DM, så skal Emil Jepsen faktisk først nu i gang med sin første sæson som A-kører. Et B-DM MX2 har han i bagagen, og i øjeblikket arbejder han hårdt på at blive klar til 2015, der også byder på eventyr syd for grænsen.

Emil Jepsen: "Jeg skal i 2015 fortsætte med at køre Honda for JØ/Arts i MX2-klassen. Jeg skal igen i år køre ADAC for KMP Honda Repsol Racing i Youngster-klassen. Jeg er rigtig glad for at fortsætte samarbejdet med de to teams, da jeg føler at vi havde en god sæson sidste år. Jeg har fået kørt en masse her i vinter og er lige pt i Frankrig, med JKJ MX School, hvor vi har fået kørt en masse. Målsætning holder jeg for mig selv indtil videre, men jeg håber da at jeg kan forbedre min syvendeplads i A-DM fra sidste år!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page