top of page

Nichlas Frandsen kigger opad


Nichlas Frandsen var en af de helt store positive oplevelser i DM-A MX1 i 2014, og nu hvor 2015 står for døren, så er forberedelserne allerede i fuld gang. I så fuld gang som det nu er muligt med job der skal passes. Men alt til trods, så er der forhåbninger om at kigge opad i tabellen for Nichlas.

Nichlas Frandsen: "Jeg skal igen i år køre for Yamaha og EasyMX, og det er et samarbejde jeg er rigtig glad for. Folkene bag mig, gør at jeg er føler mig godt tilpas, både på raceren, men også udenfor banen. Jeg har fået kørt så meget som det har været muligt, herhjemme og Sverige, her i vinteren. Jeg har ikke fået kørt så mange løb endnu, da jeg også har skulle passe mit job. Jeg har været en uge i Holland og tager afsted en uges tid igen i uge 13. Farten og formen er ved at være der hvor jeg gerne vil have den. Planen for sæsonen er, at jeg skal køre DM-A og de Svenske Mesterskaber. Min plan er lidt i samme stil som sidste år. Jeg skal bare ud og have det sjovt og hygge mig med det. Men selvfølgelig har jeg også nogle mål og nogle forventninger. Mit største mål er at forbedre min placering fra sidste år. Jeg vil gerne takke mine sponsorer: Yamaha, EasyMX, Jens Bramming, Pede - min mekaniker og mine forældre. For at give mig den hjælp og støtte, der gør det muligt at jeg kan komme ud og køre".

Foto: MX777 Photography

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page